50 SHADES OF NICKI MINAJ: ENTERTAINER,...

 

Med framgången i världsomspännande reklamkampanjer, slog tv-program, affärsprojekt, bevisar Nick Minaj hon är mer än en kvinnlig MC.
Kommer in på # 8 på Forbes "Cash Kings 2012: Hip-Hop s 20 Topp Tjänare," Nicki Minaj är definitionen av vad det är att vara en framgångsrika affärskvinnor. I en bransch som konsumeras av män, har Minaj lyckats få en bit av American Pie genom att greppa uppmärksamhet av stora företag. Låt oss ta en nostalgitripp av stjärnans större påskrifter och finansiella triumfer.
Även om det inte var Nickis första kosmetiska äventyr, var MAC hennes mest framgångsrikt. Hon sponsrade en rosa nyans från MAC Viva Glam linje som blev # 1 säljande Viva Glam läppstift genom tiderna. Det bästa med det är att intäkterna går till AIDS Fund.
Minaj största påskrift hittills sades vara med Pepsi. Den Mångmiljonhus affären gjorde henne i ansiktet av Pepsi läsk, som lanserades förra våren. Den påskrift som inkluderade en kommersiell filmad i Sydamerika.
För deras Höst / Vinter 2012 campagn, Adidas uppmanade Nicki att vara "den" flickan.
I höstas gick Nicki Minaj officiellt juryn av hitlåt "American Idol". Även om hennes plats på showen var kortlivad, var det definitivt en pengar maker. Rapparen gjorde $ 12.000.000 för bara en säsong på TV talangjakt.
Tillbaka i januari meddelades att den kvinnliga MC bröt sig in i modebranschen genom att starta sitt eget klädmärke med Kmart. Att vara docka som hon är, gav Minaj processen ett interaktivt förhållningssätt, vilket ger hennes fans en chans att uttrycka sina åsikter. Som ett resultat, kom hon upp med en fantastisk samling full av bandage klänningar och skrivare jackor bombplan. Nu är hon uppmana alla fans att lämna slogans för T-shirts som kommer att vara ett komplement till linjen.
Direkt efter officiellt tillkännage sin avgång från American Idol, är Nicki Minaj bege av in i världen av sprit. Ledaren för Barbz är nytt ansikte av ett nytt vin varumärke heter Myx Fusions. Hon har också delägare av alkoholen bolaget.


kommentera vad du vill :) ( MEN INGET ELAKT, TACK)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Din e-mail publiceras inte.)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0