Nicki minaj säger hejdå till American idol

 

Ögonblick efter Mariah Carey meddelade sin avgång från "American Idol", Nicki Minaj har också officiellt bekräftat att hon lämnar showen.


Den platina rappare tog till Twitter för att dela nyheter. "Tack American Idol för en livsförändrande upplevelse! Skulle inte byta det mot världen! Dags att fokusera på musik! Mmmuuuaahhh! "Twittrade en älskvärd Nicki.

Producenter för sångtävlingen släppte ett uttalande som bekräftar hennes utträde. "Nicki Minaj är en superstjärna som förde en nivå av ärlighet och passion till" American Idol "och som hade en mycket positiv inverkan på så många tävlande den här säsongen," Fox och "Idol"-producenterna FremantleMedia och 19 Entertainment sade i ett gemensamt uttalande. "Med tanke på hennes extremt hektisk karriär, förstår vi och respekterar hennes beslut och önskar henne det bästa."

Nicki har varit i New York filma scener för hämnd komedin The Other Woman starring Cameron Diaz.

Hon arbetar också med sitt tredje album, som kommer att markera en återgång till hennes hip-hop rötter. "Jag har precis fått tillbaka till den plats där jag var precis innan jag tappade min första album, som är döda allt," sade hon till Hot 97 på morgonen värd Peter Rosenberg.


Nicki Minaj outside HOT 97


PETER ROSENBERG TALKS TO NICKI MINAJ

Ett år efter händelsen på Hot 97 Summer Jam show, Nicki Minaj besök och samtal ansikte mot ansikte med Peter Rosenberg. Hon talar också om att njuta av sin roll i den kommande filmen "The Other Woman", kärleksfulla kvinnliga rappare och mer.

Kontrollera intervjuerna nedan!

 

'


NY MUSIKVIDEO

 

I morgon, Mario & Nicki Minaj skjuter det visuella för hans nya singel - "Somebody Else" tillsammans med regissören, Alexandre Moors.
Spåret kommer att visas på Marios kommande femte studioalbum


Ciara ft Nicki minaj - I'm out lyrics

 
försök lära dig nicki's del

nicki minaj inför filmen!!

 

Veckans bild + låt

 

Ciara ft Nicki minaj - I'm out

Hej barbz, FÖRLÅT om jag typ bombar med nya saker, men det är för att Det alltid händer NYA saker hela tiden, här kommer en nyhet som jag väntat på, ( läs rubriken ) Här är videon ( det är inte lyrics eller musik videon ) 
 

NICKI MINAJ - THE ROAD TO BILLBOARD


TVÅ STORA NYHETER

NYHET NUMMER 1:
 

NICKI MINAJ FILMS SCENES FOR MOVIE, "THE OTHER...

 

Nicki Minaj kommer snart att göra sin debut! enligt de senaste två dagarna har hon varit på inspelningsplatsen i NY, filma hennes scener för den kommande filmen, "The Other Woman" - starring Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau & Kate Upton.
Handlingen i filmen har en kvinna (Cameron Diaz), lär sig att hon inte är hennes boyrfriend främsta älskare. Hon möter och slår sig ihop med mannens hustru för att söka delad hämnd. Nicki spelar större-än-livet assistent till Diaz advokat karaktär. Assistenten är påstridig, skarp, och brutalt ärlig.
the other women är planerad att vara i amerikanska biografer April 25, 2014.
Kan inte vänta för att se trailern! Är det barbz upphetsad?


 

 

NYHET NUMMER 2:

NICKI MINAJ IS NOMINATED AT THE 2013 TEEN CHOICE AWARDS

 

Den första vågen av Teen Choice 2013 nominerade har aviserats & Nicki Minaj har nominerats till Bästa Hip-hop/Rap Artist.
Från och med idag, fläktar åldrarna 13-19 kan rösta en gång per dag per kategori för sin favorit Teen Choice 2013 "Wave One" nominerade vid www.teenchoiceawards.com.
dem kommer sända, 11 augusti LIVE på FOX!

 


Mario ft Nicki minaj - somebody else

Här är länken till låten ( den är inte ute i youtube än ) 
 
http://www.mypinkfriday.com/news/151891?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

NICKI VANN

HEJ BARBZ, NICKI MINAJ VANN ETT PRIS PÅ BILLBOARD AWARDS

Billboard red carpet ( NICKI MINAJ )


Nicki minaj inför billboard awards


nya Features som nicki ska vara med

Hej barbz, jag gick igenom Twitter och hittade denna bilden, denna bilden ( som ni ser där nere ) är en bild som visar vilka låtar nicki minaj kommer vara med på, det står också vilken månad dem kommer ut :D
 

Veckans bild + låt

 

Nicki Minaj Press Con interview at American Idol Finals


MARIO — SOMEBODY ELSE FT. NICKI MINAJ

hej barbz, som ni nu vet så har american idol tagit slut, och nu kan nicki göra nya mer låtar, denna gången är det en kille som heter mario som ska göra en låt med nicki som heter somebody else, låten har inte riktigt kommit ut ännu, men det står att låten kommer komma ut den 21 maj, då kommer det st¨här i bloggen när den kommer och hur den låter ( den kommer den 21 maj till itunes ) 
 

bilder efter finalen i american idol

  
 
 

Nicki minaj i American idol


Nicki minaj i American idol


Nicki Minaj Lämnar Amerikan idol

 

Nicki Minaj kommer att följa Randy Jackson och lämnar American Idol efter denna säsong. Us Weekly rapporterar att rapparen kommer att fokusera på touring, erbjudanden affärsresenärer och hennes nästa album, och att hon bara hade aldrig planerat att döma en enda säsong av tävlingsprogrammet.

Randy Jackson lämnar "American Idol"

Minaj gick FOX dokusåpa denna säsong med fellow nya domare Keith Urban och Mariah Carey. Hon har delat ett ansträngt förhållande med Carey hela hennes kort snålhet, och nyligen piskade ut på sångaren på Twitter.

Den 10 mest upprörande "American Idol" döma Moments

Jackson, som har varit med Idol sedan sin debut 2001, sade förra veckan att han lämnar showen efter den här säsongen. Urban och Careys öden har inte tillkännagivits, men rapporter visar att de kommer att avvika, alltför.

 

 


Nicki Minaj's Official Teen Vogue Cover Shoot Video


Nicki minaj på Teen vouge

 
 
 
The rapper-turned-'American Idol' judge tells Teen Vogue 'I can't allow myself to play ridiculous games with grown adults' and also discusses how frequently changing schools helped prepare her for her care
 

The mean girls got Nicki Minaj ready for a music career — and now she’s not afraid to say she doesn’t care what they think.

“People treat this business like it’s high school,” she tells Teen Vogue. “It can absolutely feel like one big popularity contest, and you know what? I can’t be bothered. I can’t allow myself to play ridiculous games with grown adults in the industry. I can’t be nice to someone just because they’re hot right now. I can’t do it.”


Veckans bild + låt

 

nicki på american idol

 

bilder från american idol

 

Nicki förbereder sig för billboard awards

Bilderna är från instagram


OMGOMG

 
VAD TROR DU ?!

tapout musik videon

hej barbz, nu är den här :DD 
 
 
 
 
Birdman - Tapout (Feat. Lil Wayne, Future, Nicki Minaj 

and Mack Maine) Official Music Video

 

Super bass fyller 2 år

Hej barbz, för exakt 2 år sedan gjorde nicki en av sina STÖRSTA singlar i hennes album, pink frida, låten har 300 miljoner tittar och det förtsätter, GRATTIS NICKI MINAJ OCH GRATTIS SUPER BASS
 

Bilder från tapout

hej barbz, jo som ni vet så ska tapot musik videon komma ut, här är några bilder från nicki's del. 
 

Veckans bild + låt

 

the pinkprint

Hej barbz, jag hittade en kommentar på låten jag skickade till er igår, den carly rae jepsen låten med nicki minaj, sen läste jag några av kommentarerna, och jag vet inte riktigt om detta är sant, men JAG HOPPAS DET, eftersom Nicki ska bli mainstream igen, Så här är bilden, undra vad det kan betyda, Vad tror du ? KOMMENTERA det du tror :DDD
 

Carly Rae Jepsen - Tonight Im Getting Over You feat. Nicki Minaj (Remix)

Vissa har väntat :D
 

Nicki minaj i American idol

 
Rösta på vilken hår färg, rösta i kommentarerna 
Svart:
 
Blond:
 
 

Nicki minaj är nominerad


Nicki uppträder

Hej barbz, Nicki har nu sagt att hon och lil' wayne ska uppträda på Billboard Music Awards. låten kommer såklart vara High school, Så se till att kolla på Billboard Music Awards för att se uppträdandet, ja, såklart jag kommer visa det på bloggen så fort den syns i Youtube, :) LOVE U BARBZ

1 MÅNAD!!!

HEEEEEEEEEEJ BARBZ, Det har nu gått 1 HEL månad sedan jag startade denna bloggen, och jag är så glad att ni har tagit mig till vart jag är nu riktigt tacksam, :) Och ja, Bloggen kommer vara uppe LÄNGE, och ännu en gång tack så mycket för att ni verkligen hjälpte mig att ta mig till vart jag är idag ( med bloggen ) jag hoppas  ni är med mig i flera månader till :) 
 



RSS 2.0